Gellerup Bibliotek flytter

Gellerup Bibliotek er lukket, da vi skal flytte i nye lokaler og være en del af det større Sports- og Kulturcampus på Karen Blixens Boulevard.

Det tager tid at flytte alle vores materialer. Derfor er biblioteket lukket frem til åbningen af det nye bibliotek den 8. december. 

Afleveringer

Har du brug for at aflevere lånte bøger og andre materialer i lukkeperioden, henviser vi til vores øvrige biblioteker - se adresser og åbningstider

Afleveringsfristen for lån fra det gamle Gellerup Bibliotek er den 14. december 2021.

Reserveringer

I lukkeperioden kan du ikke afhente dine bestilte og reserverede materialer på Gellerup Bibliotek.

  • Du kan enten vælge at lade dine reserveringer holde "feriepause". Hermed beholder du din plads i reserveringskøen til det nye Gellerup Bibliotek åbner - se hvordan du sætter reserveringer på pause. Vælg perioden fra i dag til og med den 6. december.
     
  • Du kan også vælge at ændre dit afhentningsbibliotek, så du kan hente reserveringer og bestillinger på et andet af Aarhus Bibliotekerne - se hvordan du ændrer dit afhentningsbibliotek

Fjernlån / lån fra andre biblioteker

Får du besked om fjernlån, der er klar til afhentning - skal de afhentes på Åby Bibliotek.

Hjælp os med at flytte bøgerne

Du kan hjælpe os med at flytte ved at låne bibliotekets bøger inden vi lukker. Du skal først aflevere dem igen i det nye bibliotek.

Afleveringsfrist for lånte materialer fra det gamle Gellerup Bibliotek er den 14. december 2021.

Åbning af det nye bibliotek

Gellerup Bibliotek bliver en del af det større Sports og Kulturcampus, som skal huse flere lokale aktører, kultur-, idræts- og sundhedstilbud samt lokale foreninger. Åbningen fejrer vi med en stor åbningsfest onsdag den 8. december.
Nærmere program for festen vil følge her på hjemmesiden.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen i de nye flotte lokaler på Karen Blixens Boulevard 23.