billede fra arrangementet
Deltagere ved Gametalk

Gametalk med champignon og batman på tur

22.02.16
Uskyllede champignoner, Hulk og Hvor kommer Batmans grej egentlig fra?

Umiddelbart kan det være svært at finde den røde tråd i ovenstående, men ved GameTalk i lørdags stod det lysende klart, da Johannes og Peter Wørts levende beskrev og fortalte om livet bag kulisserne hos Gametest, hvor både Hulk og champignoner spillede en rolle, samtidig var de også fulde af gode råd til, hvordan man selv kom i gang med spilformidling

Man skal blandt andet være: Ærlig, kunne lide at spille (også spil der ikke er ens yndlingspil/genre) og interessere sig for spilindustrien og hele processen med hvordan et spil bliver til. Og så understregede de, at det aldrig har været lettere at komme i gang pga. den billige og brugervenlige teknologi.

Pelle Sølvkjær Christensen fra Gamecraft fortalte engageret om nogle af de nye projekter han arbejder på, og viste blandt andet en god bid af Urkanias Tårne, som er et tower defense spil med fokus på samarbejde og kommunikation og så skader det ikke, hvis man kan regne lidt. Spillet blev vist på et stort interaktivt bord og så rigtig fedt ud! Han fortalte også om et andet projekt, der tager udgangspunkt i en undren over, hvem der egentlig laver al Batmans grej? Her kommer spillerne til at skulle arbejde sammen om at skabe al det udstyr, som superhelte har brug for i kampen mod slynglerne.

Det var på alle måder en informativ, inspirerende og hyggelig formiddag med et lille kig ind i, hvad der rør sig i det lokale spilmiljø.

I kan se billeder fra dagen her

Næste gang drejer det sig om krydsningen mellem litteratur og computerspil og så er der også en opdatering på, hvad der rør sig inden for brætspillenes verden lige for tiden.

Se mere her