For børn: 12 bøger der hiver børnene med ud i naturen

Lad hele familien blive klogere på den danske flora og fauna og få inspiration til at få det endnu sjovere i naturen sammen. I anledning af kampagnen ”Vores natur” bringer vi her 12 bøger, der bringer børn og barnlige sjæle tættere på naturen.

Hvor godt kender du egentlig den danske natur?

De færreste danskere skal bevæge sig særligt langt for at stå lige midt i den – enten ved havet, i en skov, ved en sø eller lige ude i haven. Det er dog ikke alle, der lige ved, hvad der i virkeligheden gemmer sig under vandoverfladen eller i skovbunden, eller hvordan man på forskellige måder kan nyde den natur, mange af os tror, vi kender så godt.

I samarbejde med DR og Danmarks natur- og friluftsorganisationer viser landets biblioteker dig veje til det vilde og oversete i vores natur med kampagnen ’Vores natur’.

Og det er bestemt ikke kun for fugleentusiaster og lystfiskere. Nej, der er også masser at komme efter for alle børn og barnlige sjæle.

Måske disse børnebøger kan være med til at kickstarte inspirationen?

Følg med på vores hjemmeside, facebook og instagram, hvor vi løbende vil komme med anbefalinger til litterære naturoplevelser og dele inspiration til at opsøge naturen selv. #Voresnatur

Materialer