Faktalink og Forfatterweb er åben under coronakrisen

02.04.20
Som støtte og inspiration til de mange skole- og gymnasieelever, der lige nu arbejder med deres skoleopgaver hjemmefra, har udgiveren besluttet at åbne Faktalink & Forfatterweb, så begge tjenester lige nu kan benyttes uden login frem til sommerferien.

Du finder artiklerne fra de to tjenester når du søger på aakb.dk eller du kan benytte dem direkte på deres egne sites.

Faktalink er et elektronisk tidsskrift med over 650 artikler fordelt på alverdens emner.

Artiklerne giver en introduktion til og en uddybende information om aktuelle og klassiske emner, links til videre læsning på internettet og henvisninger til illustrationer, artikler, bøger, tv- og radioindslag med mere.

På Faktalink præsenteres du desuden for en vurdering af de informationer og den litteratur, der er tilgængelig om emnet.

https://faktalink.dk/

Forfatterweb er et elektronisk forfatterleksikon over danske og udenlandske forfattere som omfatter både afdøde og nulevende forfattere.

Består af både voksen-, børne- og ungdomsforfattere samt illustratorer.
Udvalget er bredt, og der medtages såvel klassiske forfatterskaber som debuterende forfattere inden for alle genrer. Alle portrætter opdateres løbende, ligesom listen opdateres med nye relevante navne.
Forfatterweb er nem at orientere sig i og henvender sig både til store elever, studerende, lærere samt litteraturinteresserede i almindelighed.

https://forfatterweb.dk/