Et klik kan ændre alt

Af Anonym (ikke efterprøvet)
05.10.20
Oktober er Sikker Digital måned. I år med fokus på digital svindel og hvordan du lærer dine børns digitale liv bedre at kende.

Om kampagnen

Danskernes hverdag bliver mere og mere digital. Vi lægger madvarer i en virtuel indkøbskurv, børnene spiller online, og vi bruger de sociale medier dagligt. Men den digitale adfærd går også hånd i hånd med risiko for digital svindel, og de digitale svindlere bliver dygtigere og dygtigere til at franarre os vigtige og personlige oplysninger.

Få styrket din digitale sikkerhed

Kampagnen skal ruste dig til at lære dine børns digitale liv bedre at kende og derigennem blive bedre til at lære dine børn om digital sikkerhed.

Du finder en masse information på kampagnens hjemmeside www.sikkerdigital.dk/etklik (der drives af Digitaliseringsstyrelsen og Erhvervsstyrelsen i samarbejde med en lang række parter, herunder KL og Danske Regioner).

 
Her ligger blandt andet kampagnens hovedfilm ”Familien vs. svindleren", en confessionfilm med hackeren Lone der tager os med om bag hackerens arbejde. Desuden ligger der et nyt, digitalt familiespil med quiz, en challenge og gode råd inden for sociale medier, nethandel og online spil.

Du finder også en masse bøger på biblioteket om emnet.

Materialer