Digitale unge
Digitale unge

Digitale aktiviteter til unge i risikogruppen

19.06.20
Er du også blevet glad for digitale oplevelser? Og fået lyst til flere?

Samfundet er langsomt ved at åbne op, og langt de fleste aktiviteter er ved at starte op igen, men der er en gruppe der af forskellige årsager måske ikke helt er klar til at gå ud og deltage fysisk i arrangementer og aktiviteter og til dem vil vi forsøge at samle forskellige digitale tilbud her.

I første omgang vil der være mulighed for at prøve kræfter med rollespil digitalt, her vil forskellige gamemaster/dungeonmaster/spilledere introducere jer til rollespil og sammen vil i skabe og opleve en historie, måske i et barsk fantasy univers eller måske er det en mordgåde der skal løses? Mulighederne er uendelige. 

I kan læse mere om rollespilstilbuddet lige her

Eller måske har du mere lyst til at besøge Aarhus i Minecraft? Så er der mulighed for at være med på Dokk1’s helt nye Aarhus Minecraftserver, hvor der vil være mulighed for at tage på tur i Aarhus og måske forbedre byen lidt?
 

Den kan du se lige her

Der arbejdes på andre digitale aktiviteter og de vil løbende blive listet her, samtidigt hører vi rigtigt gerne fra jer, hvis i allerede har gang i digitale aktiviteter til unge i risikogruppen eller måske bare har en ide til en aktivitet der kunne foregå digitalt.  

I kan sende ideer og forslag til Steen Nielsen, på stni@aarhus.dk