Billede af datoen 14. juni

Aflevér dine lån gebyrfrit frem til den 14. juni

Af tekniske årsager, kan afleveringsfristen på lånte materialer IKKE udskydes, men du kan aflevere dine lån til og med søndag den 14. juni – helt uden gebyr.

Aarhus Bibliotekerne er fortsat lukket til og med den 17. maj 2020, men fra mandag den 18. maj åbner en del af vores biblioteker op for udlån og aflevering af bøger, film, musik, spil m.m. - se oversigt over bibliotekerne nedenfor.
De øvrige biblioteker, der alle har til huse på en skole, vil blive forsinket med en kontrolleret åbning. Vi komme naturligvis til at leve op til alle de sundhedsfaglige retningslinjer.

Du kan aflevere til og med den 14. juni - og du kan være helt rolig – der kommer IKKE gebyr på de materialer, du ikke har kunnet aflevere, fordi biblioteket er lukket. Selv om afleveringsfristen er overskredet i din lånerstatus på hjemmesiden og på app’en "Biblioteket", vil du ikke blive afkrævet gebyr, hvis du afleverer inden 14. juni.

Faktisk hjælper du os, hvis du ikke allerede på mandag skynder dig hen på biblioteket for at aflevere dine lånte materialer. Vi har brug for lidt tid til at give den bedst mulige åbning (med restriktioner) og lette opstarten.

Åbningstider

Når vi åbner, bliver det med de samme betjente åbningstider, som før vi lukkede ned, MEN der vil IKKE være adgang til det selvbetjente bibliotek. Du kan finde alle vores bibliotekerne og åbningstider. Tjek dit biblioteks åbningstider her