Aarhus Bibliotekernes forårsprogram er på gaden

09.01.19
Bibliotekerne i Aarhus byder denne sæson på mere end 800 arrangementer, der giver viden, indsigt, perspektiv og udfordring.

De 19 biblioteker i Aarhus står nu klar med over 800 arrangementer for foråret 2019. Oplev en forrygende sæson med fokus på nærvær og samvær med andre mennesker i form af læsekredse, skakturneringer, sangaftner og strikkeklubber og meget mere.

Læsning og litteratur har altid en stor plads i bibliotekernes arrangementsprogram, men i forårssæsonen er der nogle særlige highlights for alle de mange, der har lyst til viden og oplevelser gennem litteratur i forskellige former og formater.

Derfor er vi i denne sæson stolte af at kunne præsentere et tætpakket litteraturprogram med vores internationale litteraturfestival LitteratureXchange, åbne læsekredse, forfatterbesøg, boganbefalinger, poeter, ordbanko, højtlæsning, skrivegrupper og mere international litteratur end nogensinde før.

Udover Dokk1 har vi 18 lokale biblioteker i Aarhus, og vi gør os umage for at skabe et program, der spreder sig ud over byen, vores lokale områder og aarhusianernes forskellige interesser.

Programmet indeholder arrangementer, der skaber viden, færdig, færdigheder og perspektiv – andre der styrker demokrati, refleksion og fællesskab – og andre igen der provokerer og udfordrer.

Bibliotekernes program er et bredt udbud for voksne, men også for de unge og ikke mindst for de små og de store børn – kort sagt er der tilbud for alle aldre.

Se programmet i digital udgave her www.aakb.dk/program eller hent det på dit lokale bibliotek.

Materialer