Sommerlæsning - Postkort med hjerte og kærlighed

Sommeren nærmer sig og her præsenteres et udpluk af de bedste og mest læseværdige bøger udgivet inden for den sidste årrække.

De allermest hypede (og dermed potentielt reserverede) er ikke kun i fokus. 

I særlig fokus er de mange gode titler, der måske ikke lige fik den massive omtale. Men som med fordel kan lægges i tasken på vej ud i sommerlandet. Der er titeler til både mænd og kvinder. Der er lette gode bøger blandet med de lidt tungere og tankevækkende titler. Konsekvent med fokus på den gode læseoplevelse.

Illustrator: Sabine Brandt, Sisterbrandt.dk
Udarbejdet af bibliotekar Sanne Caft

Se de fleste af titlerne her og bestil med det samme. Du kan også downloade og printe hele PDF-filen "Sommerlæsning" (til venstre).

Mere inspiration til sommerlæsning:

Postkort fra slægten og med de personlige historier​
Postkort fra fortiden
Postkort fra kanten
Postkort med angst og hjertebanken
Postkort med vingefang og tankegods
Det skæve og skøre postkort
Det eksperimenterende postkort
Postkort fra de ægte liv

Hilsen fra landet med hjerter og kærlighed. Her bor de lykkelige slutninger, og der er altid en solnedgang at ride ind i. Her skriver forfatterne mange bøger, og der er mange at vælge imellem. Så her er en hilsen fra forfatterne Kimberly Freeman, Liane Moriarty, Cecilia Ahern, Victoria Hislop, Anna Grue, Jojo Moyers, Emma Hamberg, Marcia Williett, Helen Dunmore, Lisa Kleypas, Dianna Gabaldon, Patricia Harman, Colleen Hoover, Jenny Colgan, Kate Morton, Lisa Jewell, Roisin Meany, Cathleen Schine.
Grib for eksempel også fat i bøgerne: