Podcast titelsider

Nye podcasts til din sommer

28.07.22
Mangler du en god podcast at kaste dig over? På eReolen har vi fået en masse nye podcasts, så der er lidt for enhver smag, hvad end du er til Anders Lunds Madsens finurlige univers, spændende mafia-historier eller literære kvindeliv.

Mafia - De største klaner

Mafia kommer vi hele verden rundt, når journalist Kristoffer Lind, giver os historierne om de største mafiaorganisationer. Vi får et indblik i en brutal underverden med vold, ære og magt, beskyttelsespenge og likvideringer på åben gade - samt historien om hvordan mafiaerne opstod og hvor de er i dag.

Alt om kvindeliv i litteraturen

I denne serie gennemgår formidler Lise Lotte Frederiksen nogle af de største kvindelige forfatterskaber i den engelsksprogede litteratur. Hun undersøger, hvorfor forfatterne skriver, hvordan de skriver, og hvad de skriver om livet som kvinde. I de tre afsnit kan du blandt andet høre om nobelprismodtageren Alice Munro, der er særligt god til at skrive noveller og den helt unge irske forfatter Sally Rooney, hvis bog Normale Mennesker blev et kæmpehit og senere en succesfuld tv-serie.

Manden, der drog ud i verden for at blive bange

Anders Lund Madsen har en udfordring. Han kan ikke blive bange. Sådan har det ikke altid været, men med alderen er evnen til at blive bange forsvundet. I denne podcast opsøger han hjemsøgte kirkegårde, gamle klostre og herregårde i jagten på spøgelser og genfærd - og i forsøget på at blive bange. 

Katastrofe

I denne serie gennemgåes nogle af de katastrofer, hvor man ikke præcist ved, hvad der skete i det afgørende, fatale øjeblik hvor katastrofen indtraf. De fascinerende og skræmmende historier foldes ud af landets førende katastrofeekspert Rasmus Dahlberg sammen med journalist Kristoffer Lind.

Oprindeligt skrevet af Anne B/ eReolen