Nøjsomhed og Minimalisme

08.01.22
Godt for din pengepung og for vores planet

Trænger du til inspiration til, hvordan du kan omlægge dit liv, så du undgår at bruge penge på unødvendige sager, som fylder dine skabe op og giver mere rod end glæde i dit liv. Så har vi her samlet en liste med gode bøger om emnet Nøjsomhed og Minimalisme.
At være nøjsom og leve minimalistisk handler om at tage de rigtige beslutninger om, hvordan man vil bruge sine penge og leve sit liv. Måske kan du arbejde mindre, eller gå tidligere på pension, hvis du omlægger din levevis. Ikke leve skrabet, men tænke over om du egentligt har brug for den nye kjole, selvom du har ti lignende hængende inde i skabet, eller om du skal smide din aftensmadsrest ud fordi der ikke er nok til hele familien igen i morgen, eller om du bare skal supplere resten med en omgang spejlæg. Samtidig handler det om, at få ryddet op i skabe og skuffer og skille sig af med alt der er unødvendigt og ikke skaber glæde.

Og det er ikke kun din pengepung, som er begejstret for nøjsomhed, det er klimaet i den grad også. Bliv meget klogere ved at læse disse bøger: