Forårsblomster

Mens vi venter på foråret

19.02.21
Hvis du er begyndt at længes efter forår og bedre vejr til havearbejde og udeliv, kan du drømme dig ud i naturen gennem bøger om havens og naturens glæder.

eReolen har et fint udvalg af bøger om emnet, som du kan se herunder. Selv ser jeg især frem til at læse ”Den kriblende have: Sådan dyrker du din have og redder kloden”. Jeg håber på, at få opbakning til, at min afslappede tilgang til havearbejde faktisk gavner biodiversiteten og ikke er noget jeg skal have dårlig samvittighed over.

Er du mere til ren afslapning i naturen uden havearbejde, er det måske bogen: ”Sengelæsning for haveelskere: ingen grund til at gå i haven, bare slap af og læs”, du skal kaste dig over.

Til dig der går op i, hvad du kan bruge havens grøntsager til i dit køkken, er der bogen: ”Gemyse: havens grønt året rundt”.

Jeg har også taget et par anderledes bøger med på listen, de kredser om naturen fra nye vinkler: ”Anders Kofoeds store bog om naturen: 250 fantastiske dyr og planter du finder i den danske natur” og ”Kunsten at fange muldvarpe og finde sig selv i naturen”.

God ”havelæselyst” indtil vi ses derude!

Materialer