Lyt dig klogere

Få tips til faglitterære lydbøger fra eReolen - fra børneopdragelse til narkotika i Det Tredje Rige

Faglitteraturen er ikke kun for fagfolk. Denne genre indeholder nærmest uendeligt mange bøger, som er med til at gøre os klogere på mange områder. På eReolen er der mange gode fagbøger, som du kan gå og lytte til derhjemme.

Du kan f.eks. blive klogere på børneopdragelse, hvordan du kickstarter din iværksætterdrøm, lære om Homo Sapiens historie og det brede misbrug af stoffer hos nazisterne under den 2. verdenskrig. Se alle vores anbefalinger af faglitterære lydbøger nedenfor.  

Få den bedste oplevelse med eReolen via appen: eReolen skriver:

"Hvis du er ny på eReolen vidste du måske ikke, at vi har en app? Med appen kan du have alle dine læseoplevelser med i lommen og læse og lytte, når det passer dig.

Desuden vil du med appen kunne downloade bøgerne til offline brug, hvis du ikke er i rækkevidde af en internetforbindelse, og sætte en timer, så du trygt kan tage et hvil uden helt at miste overblikket over, hvor du kom til i lydbogen.

Alt, du skal gøre, er at finde eReolen-appen i App Store eller Google Play, downloade den og logge ind med dit bibliotekslogin. Hvis ikke du er oprettet som låner på dit lokale bibliotek, kan du oprette dig med NemID på bibliotekets hjemmeside".

 

Oprindeligt skrevet af Jacob Refstrup Hansen, Hillerød Bibliotekerne.