Litteratur i billede og lyd

Af Anonym (ikke efterprøvet)
01.08.12
Se videoer og hør lydklip på bibliotekets hjemmeside.

En litteraturoplevelse behøver ikke nødvendigvis findes i en bog. Oplæsningsarrangementer er blevet populære, og litteraturens lydside og mundtlige former er i vækst. På hjemmesiden kan du også finde en række korte og længere klip, der viser oplæsninger og litterære performance i billede og lyd. Det er en anden måde at opleve litteraturen på, som taler til alle sanser.

 

         

Video- og lydklippene blev optaget ved sidste sæsons biblioteketsarrangementer. Hvis du ikke nåede at se Svend Åge Madsen, Leonora Christina Skov eller Eva Tind Kristensen, får du snart chancen for at se dem hjemmefra, lige når det passer dig. Nogle klip har vi allerede publiceret.

Her kan du (gen)se Jens Albinus, Pablo LlambÌas og koncerten med Klimakrisen.

           

Der kommer derudover videoer og lydoptagelser taget på Løve´s BogCafé og ved festivalen Vild med ORD. Hold øje med hjemmesiden.

For at se alle videoerne kan du skrive i søgefeltet ”Litteraturen Finder Sted”, som er et projekt Aarhus Kommunes Biblioteker, Roskilde Biblioteker og Litteratursiden.dk står bag. Får du smag for det, kan du læse mere på netlitteratur.dk.