Konfirmand i 2020?

27.11.19
Invitationer, bordpynt, sangskjulere... der er meget, der skal være styr på inden den store dag, så det er ikke for tidligt at komme igang!

2019 er endnu ikke slut, men over hele landet er konfirmanter, nonfirmanter og humanistiske konfirmander og deres forældre i fuld gang med planlægningen af den helt store dag. Og det hele skal være perfekt! 
Hvad skal vi have at spise? Skal jeg holde en tale - og hvad skal jeg sige? Hvad med sange, sangskjulere, bordkort, blomsterdekorationer, tøjet, håret, make-uppen osv. 

Det er ved at være tid til at få de første detaljer som invitationer på plads og sendt afsted. Men allerede der, kan det være relevant at tale om et eventuelt tema for hele festen. Har konfirmanden nogle yndlingsfarver der skal bruges og skal de gå igen i både invitationer, bordkort og pynt?

Rundt om på bibliotekerne kan du allerede nu deltage i arrangementer hvor du kan lære at skrive den gode tale, få inspiration til bordkort m.m. 

Lørdag d. 23. november var kommende konfirmander og deres forældre mødt op på Dokk1, for netop at få inspiration til disse ting. Her blev der blandt andet arbejdet med dekorative bordkort malet på strandsten og personlige invitationer, der fortalte noget om konfirmandens interesser. Foruden de gode eksempler, der var planlagt fra arrangørernes side, bød familierne også ind med deres ideer og tanker. Det blev til en hyggelig dag med masser af kreativitet og planlægning for de kommende fester i 2020. 


Uanset om du skal konfirmeres, nonfirmeres eller noget helt tredje, er der masser af inspiration at hente til de festlige lejligheder i bøgerne herunder. 

God fest og velkommen i de voksnes rækker.

 

 

Materialer