Ideer til juleferien

Stream en film, læs en bog med musikislæt, se en dvd - der er masser af muligheder

Af: Gitte Lose, Gladsaxe Bibliotekerne
 

Har du tid tilovers de næste dage, er der masser af muligheder for at blive godt underholdt via dit lokale bibliotek. Får du lyst til at hente musik og film fra et af de links der står herunder, skal du blot bruge dit cpr-nummer og din pinkode til biblioteket i din hjemkommune.

Stream en film

Du kan streame en film fra Filmstriben.dk - hvis dit bibliotek er med i abonnementsordningen - og der er også film med musik, se f.eks. animationsfilmen Eventyret om den vidunderlige musik med musik af Anders Koppel.

Læs en bog med musikislæt

Litteratursiden.dk har forslag til bøger inden for genren Musik, læg mærke til at der øverst er link til Komponister, med romaner om "rigtige" komponister, sangere og musikere.

Lån en DVD

Skulle du få lyst til at se en film på dvd eller blu-ray kan du vælge mellem mere end 2500 forskellige nyere film.
 

Download en bog

På eReolen kan du finde mange bøger, der drejer sig om musik. Både fagbøger af bl.a. Henrik Marstal, Peter Bastian og Karl Aage Rasmussen - og skønlitteratur som Nick Hornbys nyklassiker High fidelity og Vibeke Marx' novellesamling Musikken og kødet.

Kig ind på biblioteket - græs mellem hylderne og bliv inspireret

En del biblioteker er åbne mellem jul og nytår, så du kan gå og græsse mellem cd-krybber, node- og bogreoler m.m.  eller hente bøger og andet materiale, du har reserveret. Tjek bibliotekerne i Aarhus åbningstider her.

Oprindeligt skrevet af Bibzoom.

21.12.18