Go Global

27.06.17
Lyt til det bedste Young Adult og Fantasy på engelsk.

Gør dit unge menneske og dig selv en tjeneste og smut forbi eReolen Global og tank op med fantastisk YA og fantasy inden sommerferien. Global er eReolens engelske tilbud, og her kan du finde en guldgrube af e-bøger og lydbøger! Jeg har været ved at finde titler til min sommerferie, og det har bestemt ikke været nemt, for der er virkelig meget at vælge imellem.

Her er de lydbøger, der kommer på min afspiller:

Fantastic beasts and where to find them af J. K. Rowling - Kom med Newt Scamander på jagt efter fantastiske skabninger i harry Potter universet. Den er på listen, fordi jeg går rundt med konstante Harry Potter-abstinenser, og denne har jeg ikke hørt. Så er den læst af Eddie Redmayne, der spiller hovedrollen i filmen af samme navn.

Thirteen reasons why af Debra Wiseman - En dreng får 13 kasettebånd, hvor hans High school kæreste giver 13 grunde til, hvorfor hun begik selvmord. Jeg har hørt rigtig meget godt om denne bog på trods af det svære emne, der bliver taget op. Bogen er også for nylig blevet lavet til en TV-serie, så jeg vil gerne læse bogen, inden jeg kaster mig over serien.

 

Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe af Benjamin Alire Saenz - handler om 2 vrede unge teenagere, der mødes og bliver venner. Grunden til, at jeg faldt over denne, er fordi den har en utrolig smuk forside, og jeg kunne slet ikke undgå at blive interesseret. Så er det heldigt, at historien også lyder virkelig spændende!

Doll Bones af Holly Black - en rigtig spøgelsehistorie om 3 venner, hvis veje krydses med en måske besat dukke. Jeg elsker et godt gys og er stor fan af Holly Black, der bland andet har skrevet Magisterium-serien, som er vildt god. 

God lyttelyst!

/Rikke - Gladsaxe Bibliotekerne

Oprindeligt skrevet af eReolen.

Tags
Materialer
Se online
  • Lydbog (net)

Fantastic beasts and where to find them : Read by Eddie Redmayne

Af J. K. Rowling (2017)
Læs mere
Se online
  • Lydbog (net)

Thirteen reasons why

Af Jay Asher (2007)
Læs mere
Se online
  • Lydbog (net)

Aristotle and dante discover the secrets of the universe

Af Benjamin Alire Saenz (2013)
Læs mere
Se online
  • Lydbog (net)

Doll bones

Af Holly Black (2013)
Læs mere