Gert Medom Madsen har læst "Stop virus og spyware"

Af Anonym (ikke efterprøvet)
24.02.10
Kim Krarup Andersen: Stop virus og Spyware -- Gratis! Hæfte skrevet til den almindelige pc-bruger med anvisninger på, hvordan man sikrer sin PC mod Virus og hacking med konkrete anbefalinger af dansk sprogede anbefalinger.

Kim Krarup Andesen Stop virus og spyware – gratis, Libris 2009

Hæftets målgruppe er almindelige pc-brugere, der ved hvordan man tænder maskinen samt surfer på nettet, men derudover kræves ingen specialviden. Idéen bag hæftet er, at det skal være nemt for den almindelige PC-bruger at sørge for sin egen sikkerhed og at resultatet skal kunne ses hurtigt uden trættende detaljer. Dette afspejles i hæftets opbygning, hvor læseren først guides igennem opsætning af Firewall og installation af anti-virus og anti-spyware.

Det kan være svært at vide, hvad der er brugbare freeware-programmer, så hæftet har en styrke ved at give konkrete anbefalinger i den retning. I anden del kan man så læse, hvad der kan gøres hvis uheldet er ude, mens tredje del uddyber de tekniske aspekter omtalt i del 1.

Hæftet dækker styresystemerne Windows XP og Windows Vista, mens omtalen af softwaren i forhold til Windows 7 beta er kort, men ifølge forfatteren skulle det fungere upåklageligt.

Alt i alt et fint hæfte, der kan hjælpe den almindelige pc-bruger videre uden for mange dikkedarer.

for at skrive en kommentar.
Materialer