Flere lån: eReolen og eReolen GO

22.01.21
Fra i dag bliver det muligt at låne flere digitale bøger på eReolen, når Aarhus Bibliotekerne hæver antal lån af lyd- og ebøger på eReolen og eReolen GO.

De fysiske biblioteker er lukket på grund af Coronavirus, men der er stadig mulighed for at læse og lytte til digitale bøger.

Aarhus Bibliotekerne har besluttet at gøre det muligt at låne dobbelt så mange bøger på eReolen fra i dag. Hvor man tidligere kunne låne tre ebøger og tre lydbøger på eReolen, bliver det nu muligt at låne op til seks ebøger og seks lydbøger om måneden. Udover udlånskvoten vil det fortsat være muligt at låne ”ekstra titlerne”, som ikke tæller med i den månedlige kvote.

Det sker på baggrund af en stigende interesse for at låne digitale bøger og lydbøger. Samtidig ønsker bibliotekerne at motivere borgerne til at blive hjemme og begrænse smittespredningen af Coronavirus. 

På eReolen og eReolen Go!  vil det i denne periode være muligt at låne 6 ebøger og 6 lydbøger.  Der en prioritering, der øger muligheden for at læse og lytte til litteratur digitalt, så læselysten kan fortsætte.

 

Fakta:

Via Aarhus Bibliotekerne har du adgang til eReolen, som indeholder e-bøger, lydbøger og  podcasts fra danske forlag. Lige nu har vi forhøjet lånekvoten til seks e-bøger og seks netlydbøger. Hvis du ikke før har benyttet eReolen, kan du finde en vejledning på ereolen.dk.

Du kan også bruge eReolen GO!, som er et særligt univers for eReolens børne- og ungdomstitler. Her finder du e-bøger, netlydbøger og podcasts. Du kan logge ind med dit UNI-login og få en frisk kvote på seks e-bøger og seks netlydbøger.