En kreativ mors dags gave

05.05.21
Søndag d. 9. maj fejrer vi alle de seje mødre

Mors dag er en årlig tradition, der stammer fra USA. Det er en god anledning til at fortælle vores mødre, hvor vigtige de er og, at vi tænker på dem. Især i disse svære tider kan det være ekstra vigtigt at sende en sød hilsen eller en lille gave. Det kan gøres på mange måder, men kreative og hjemmelavede gaver, skabt med kærlighed, rammer oftest lige ind i en mors hjerte.

Vi har samlet lidt ideer herunder til hjemmelavede gaver til de seje mødre.  

Lav en krone og forkæl din mor, som var hun en sand dronning.

Lav et helt personligt bogmærke til din mor. Tegn eller mal et fint motiv, flet, hækl eller strik, klip motiver ud fra gamle bøger og blade m.m. - her kan næsten alle materialer tages i brug.

Du kan også lave din mor som den smukkeste rulling med de materialer, I har liggende i gemmerne.

Genbrug et syltetøjsglas og lav det om til en vase. Pluk eller køb en smuk buket blomster til at sætte i.

Og glem ikke det hjemmelavede kort. Det er her du kan skrive alle de søde ting til din mor, som du glemmer at få sagt i den travle hverdag.

Lea Lønstrup Esquives fra Højbjerg Bibliotek været kreativ og tegnet nogle fine tegninger til en mulig Mors dags-gave. Lad dig endelig inspirere af dem eller print dem ud. Med farvelægning og egne streger kan du gøre dem personlige, så de passer til netop DIN mor.  

Og Husk – mors dag er ikke kun for småbørnsmødre. Alle mødre kan have brug for at få et tak, et kys og et kram - hvis ikke fysisk, så virtuelt eller i form af en lille hilsen eller gave.

Filer