Drømmefangere, uroer og mobiler – kært barn har mange navne!

22.08.19
I løbet af sommeren er der blevet lavet mange fine ting til SommerKREA på Dokk1. En af ugerne var temaet netop drømmefangere, uroer og mobiler.

Kravet var blot, at det skulle være noget, der kunne hænges op og pynte – enten ude eller inde. Herefter var kreativiteten helt fri.
Materialerne bestod af alt fra grene, blade, sten og skaller til stof, perler, fjer og piberensere m.m.

Der blevet lavet omkring 150 fine uroer, der nu pynter rundt omkring i hele verden. Mange af de besøgende kom nemlig langvejsfra og nød en hyggelig kreativ stund sammen i deres sommerferie.

En af familierne kom med et helt klart mål for øje. Den lille pige i familien havde nemlig længe ønsket sig en drømmefanger til at fange de dårlige drømme. Hun havde kigget på mange ude i byen, men kunne ikke finde den helt rigtige. Da de så et opslag for SommerKREA med netop dette tema, var de derfor meget hurtigt enige om, at de skulle ned og lave den selv. Og hun vidste da også præcis, hvordan den skulle se ud. Den skulle ligne en unicorn, hvilket man må sige lykkedes og en smuk drømmefanger kom med hjem. 

Har du også lyst til at kaste dig ud i den kreative kunstform, kan du lade dig inspirere af billederne her, se mange flere af de fine værker på hjemmesiden her eller dykke ned i litteraturen, vi har samlet herunder.

Rigtig god fornøjelse

Materialer