Burning Man kommer til Aarhus!

10.04.19
Og du kan være med….

Har du lyst til at bygge en fremtidsby, lytte til musik liggende i totalt mørke, diskutere, hvordan man kan gøre bæredygtighed sexet og meget mere, så giv dig selv og dine nærmeste en spændende dag i kreativitetens univers, når Burning Man gæster Aarhus i weekenden. 

Burning Man er en årlig sensommerbegivenhed, der afholdes i det vestlige USA.
Hvert år opføres en midlertidig by i Black Rock Desert i nordvest Nevada. Her mødes mere end 70.000 mennesker og hylder kreativiteten og fællesskabet i en festival, der ender op med ritualafbrændingen af et stort træbillede af ’The Man’. Deraf navnet ’Burning Man’.

Begivenheden skal ses som et eksperiment i fællesskab og kultur og har stået på i hele 32 år. Der skabes alt fra eksperimentelle og interaktive skulpturer, bygninger, forestillinger samt mange andre medier. Alle de kreative bidrag er inspireret af et årligt tema, der vælges af arrangørerne. Temaet, der arbejdes under i den kommende weekend i Aarhus er 'The Radical City: Dreamers, Makers and Doers'. 

Lørdag d. 13. april er et samarbejde mellem Burning Man, Make og Dokk1.  
Fra kl. 10.00-16.00 kan du opleve alt fra foredrag, kreative workshops og generel viden om, hvad Burning Man er og hvordan du kan deltage.

Se hele programmer her.
Husk også, at du kan deltage i Aarhus Mini Maker Faire 12. og 13. oktober på Dokk1 - se mere her

Hvis du har lyst til at dykke mere ned i, hvad Burning Man er for en størrelse, har vi samlet lidt interessant litteratur til dig herunder.

God fornøjelse!

Materialer