Anne-Cathrine Riebnitzsky får 6 stjerner

Af Anonym (ikke efterprøvet)
13.01.16

Af Serena Borsello

Næste gang, jeg holder ferie, skal jeg læse Orkansæsonen og stilheden af Anne-Cathrine Riebnitzsky, der netop er udkommet.

Anne-Cathrine Riebnitzsky er berømt for sine prisvindende romaner, hvor erfaringerne som udsendt soldat til Afghanistan tydeligt præger historien, som i de forudgående romaner Den stjålne vej og Forbandede Yngel. I hendes nye roman skifter scenen til det nære og følger to danske veninder - den ene præst, den anden advokat. Vildt bliver det, da der i historien indtræder en guatemalansk teenage-pige opvokset på børnehjem, en mafioso, en ung hashhandler, en forelsket politimand, og en lun jæger med fingeren på aftrækkeren.

“Orkansæsonen og stilheden handler om tro, retfærdighed, selvtægt, kærlighed, sorg, forelskelser, drab og tilgivelse”  (Politikkens forlag)

Mere kan man vel ikke ønske sig. Det kunne dog også lyde som for meget til at være sandt. Men når man kender Riebnitzsky og hendes skrive- og fortælleevne, så er jeg overbevist om, at løftet holder - og jeg glæder mig til at dykke ned i hendes univers. Jeg håber, at biblioteket indkøber mange eksemplarer af bogen, så jeg kan nå at læse den, inden Anne-Cathrine Riebnitzsky kommer på Åby Bibliote

Anne-Cathrine Riebnitzsky fortæller om Orkansæsonen og stilheden Åby bibliotek d. 5. april.

 

 

Materialer