Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film fra Filmstriben – sommerferie i en vandpark

14-årige Duncan skal modvilligt tilbring sommerferien med sin mor, Pam, hendes kæreste Trent og Trents datter, Steph, i en søvnig badeby nær havet, ved Cape Cod. Duncan og Trent har et antagonistisk forhold til hinanden og Trent nedgør Duncan ved en hver mulighed.
For at slippe for Trents kommentarer, og hvor lidt hans mor kommer til hans forsvar, begynder Duncan at udforske byen. Han møder Owen, der arbejder i det lokale vandland. Vandlandet er fuld af farverige og mærkelige ansatte, som Duncan snart følger sig hjemme hos. Owen ansætter ham i parken. Og måske bliver Duncans ferie slet ikke som han havde forestillet sig.
The Way Way back er en sød og sjov film om at finde sig selv og modet til at være sig selv – om den lange sommerferie, hvor alt kan ændre sig. 

The Way, Way Back Official Trailer #1 (2013) - Sam Rockwell Movie HD

Se filmen på filmstriben.

Følg bibliotekar Mette Kirkegaards anbefalinger af film og få en advis på "Min konto", når der er nyt. Det er en del af de nye muligheder der er kommet på aakb.dk, læs mere om det her.

 

Filmstriben understøttes på nuværende tidspunkt ikke på Android-platforme, men DBC forventer i medio juli at lancere en Android-app med bl.a. Chromecast-funktionalitet, samtidig med at Airplay tilføjes i iOS-appen.

Samtidig forventes en ny HTML5-baseret web-player lanceret til erstatning af Silverlight-playeren, hvilket vil gøre det muligt at benytte Filmstriben i alle browsere.

Materialer