Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film fra Filmstriben – til sommerferien, på en båd måske?

Snart starter sommerferien for alvor og nogen af jer vil hoppe i en båd og sejle ud på det blå hav. Måske dagens anbefaling ikke skal ses lige før man tager afsted. Døden ombord er en thriller om en uhyggelige sejletur og hvor alene man kan være på havet.

Rae og John Ingram har mistede deres søn. For at komme sig over tragedien tager de på en længere tur i deres yacht. I midten af Stillehavet møder de en drivende båd, der se ud til at tage vand ind. Fra båden flygter Hughie i en robåd over til Ingrams yacht. Hughie hævder at hans båd er ved at synke, og at hans passagerer alle er døde af madforgiftning.
Der er noget mistænksom ved Hughies historie og John besluttere sig for at sejle over til hans båd. Her finder han ligene af passagererne og meget der tyder på Hughies har myrderet dem. Men mens John har undersøgt båden, har Hughie slået Rae ud på yachten og er på vej væk. Pludselig er John alene på en synkende båd og Rae er alene med psykopat på det åbne hav.
Nicole Kidman, Sam Neill og Billy Zane er de tre medvirkende i Phillip Noyces Døden ombord fra 1988.

Dead Calm - Trailer

Se filmen på filmstriben.

 

Følg bibliotekar Mette Kirkegaards anbefalinger af film og få en advis på "Min konto", når der er nyt. Det er en del af de nye muligheder der er kommet på aakb.dk, læs mere om det her.

Filmstriben understøttes på nuværende tidspunkt ikke på Android-platforme, men DBC forventer i medio juni at lancere en Android-app med bl.a. Chromecast-funktionalitet, samtidig med at Airplay tilføjes i iOS-appen.

Samtidig forventes en ny HTML5-baseret web-player lanceret til erstatning af Silverlight-playeren, hvilket vil gøre det muligt at benytte Filmstriben i alle browsere.