Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film fra Filmstriben – dansk ungdomsfilm af den bedste slags

Der bliver desværre ikke lavet mange ungdomsfilm i Danmark, og der er meget langt mellem de gode af dem. Men en gang imellem dukker der små perler op, som You & Me Forever fra 2012

16-årige Laura og Christine har altid været bedste veninder, men da de møder den mystiske og flirtende Maria, tager deres venskab en dramatisk drejning. Laura bliver fascineret af Maria, og lader sig lokke ind i hendes grænsesøgende univers af fester, drenge og sex. Det bliver det et møde, der vender op og ned på den verden Laura troede hun kendte Christine bliver frosset ude af det nye venindeskab og kan ikke forstå, hvorfor Laura trækker sig væk fra hende.
Men Marie er ikke helt den, hun giver sig ud for at være. Hendes mørke sider bliver mere og mere grænseoverskridende for Laura og langsomt begynder afsavnet af barndomsveninden, Christine, at melde sig...
En historie om venner og fjender, om sårbarhed og vildskab og om kærlighed og sex.

YOU & ME FOREVER trailer

Se filmen på filmstriben.

Følg bibliotekar Mette Kirkegaards anbefalinger af film og få en advis på "Min konto", når der er nyt. Det er en del af de nye muligheder der er kommet på aakb.dk, læs mere om det her.

 

Filmstriben understøttes på nuværende tidspunkt ikke på Android-platforme, men DBC forventer i medio juni at lancere en Android-app med bl.a. Chromecast-funktionalitet, samtidig med at Airplay tilføjes i iOS-appen.
Samtidig forventes en ny HTML5-baseret web-player lanceret til erstatning af Silverlight-playeren, hvilket vil gøre det muligt at benytte Filmstriben i alle browsere.

Materialer