Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film fra Filmstriben – dansk gangsterfilm

Den danske instruktør Jeanette Nordahl debuterer flot med dagens anbefaling Kød og blod (2019)

Ida på 17 år mister sin mor, og bliver placeret hos sin moster, som hun ikke har haft kontakt med i mange år. Der er kærlighed og varme i den nye familie, som styres af kærligt og altdominerende af moster Bodil.
Det viser sig hurtigt at Bodil og hendes 3 voksne sønner styre et lille forbryderimperium i deres fynske provinsby. Nu skal Ida beslutte om hun vil være med eller vil (og kan) bryde med den sociale arv?

Sidse Babett Knudsen spiller suverænt som skæmmende gangster-mama, i dette danske socialrealistisk crime-thriller drama.

Se en trailer til filmen
Se filmen på Filmstriben

psst: Viste du at Aarhus Bibliotekerne har hævet vores låneres point til 12. Så nu kan du se endnu flere film på filmstriben hver måned.

 

Find nyheder om bibliotekets filmindkøb og indkøbernes anbefalinger samt oversigt over tidligere fredags-anbefalinger. Du får desuden et overblik over Aarhus Bibliotekernes filmarrangementer samt links til biblio-tekets store udvalg af film på dvd / blu-ray, som du kan reservere og låne helt gratis. Følg os på aakb.dk/section/film

Materialer