Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film fra Filmstriben – Frode Får på eventyr

Dagens anbefaling er de dejlige, sjove og charmerende stop-motion animationsfilm om Frode Får (eller Shaun the Sheep). Der ligger 2 film på Filmstriben F for Får filmen (2014) og F for Får filmen – Fårmageddon (2019)

I F for Får filmen vil Frode have en fridag fra den kedelige dagligdag på gården. Men det udvikler sig til det mareridt. Landmand får hukommelsestab af Frodes tricks og hele fåreflokken må drage til storbyen for at redde ham. Noget af en oplevelse, for både får og by.
I Fårmageddon nødlander et væsen fra det ydre rum LU-LA, på Frodes gård. Nu må hele fåreflokken i gang, for at hjælpe LU-LA, der ikke bare er rumvæsen, men også kan magi. Kan det lade sige gøre, før de bliver opdaget?

Skønne stop-motion figurer og den britiske humor vi kender fra bl.a. Walter og Trofast filmene. God underholdning til hele familien – måske til en regnvejrsdag…

Se en trailer til filmen
Se filmen på Filmstriben: F for Får filmenF for Får filmen – Fårmageddon

 

NB: Fra 1. juni blev der indført en ny model for lån af film hjemmefra på Filmstriben.

Du har hidtil været vant til at gøre brug af ’antal lån’, når du låner på Filmstriben. Fra den 1. juni stiller bibliotekerne i stedet et antal point til rådighed, som du skal bruge, når du ønsker at låne film. Hver film tildeles en værdi mellem 1 og 4 point, og du kan selv vælge, hvordan du ønsker at bruge dine point.
Der skal typisk bruges 4 point for at se en spillefilm, længere dokumentarfilm kræver 3-4 point, mens forskellige kort-, animations- og dokumentarfilm af op til 30 minutters varighed vil være pointsat til 1-2 point.
Vores grænse på maks to film pr. måned bliver til 8 point som du enten kan bruge på 2 lange film eller flere kortere.

Vær opmærksom på: Du kan ikke overføre ubrugte point fra en måned til den næste. Du har således 8 point hver måned, som du kan anvende. Uanset om du har brugt dine point i den forgangne måned eller ej.

Find nyheder om bibliotekets filmindkøb og indkøbernes anbefalinger samt oversigt over tidligere fredagsanbefalinger. Du får desuden et overblik over Aarhus Bibliotekernes filmarrangementer samt links til bibliotekets store udvalg af film på dvd / blu-ray, som du kan reservere og låne helt gratis. Følg os på aakb.dk/section/film

Materialer