Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film fra Filmstriben – Dramakomedie om svære emner

Collin Hoskins arbejder som flyttemand, sammen med sin bedste ven Miles. En aften på vej hjem, ser Collin en hvid betjent skyde en sort mand. En begivenhed der chokerer og plager Collin, der selv er sort.
Samtidig køber den let opfarende og vrede Miles, der er hvid, en pistol til at beskytte sig selv. Noget Collin har svært ved at forstå. Collins har 3 dage tilbage i sin prøveløsladelse, og prøver at holde sig på den rigtige side af loven. Det der bliver svære og svære, jo flere vanskelige og uventede hændelser, hans venskab med Miles, ufrivilligt sætter ham i centrum af.

Dagens anbefaling er Blindspotting (2018) skrevet over 9 år af Daveed Diggs og Rafael Casal, der begge spiller hovedrollerne som Collin og Miles. Begge er opvokset i Oakland, Californien, hvor filmen forgår.
Filmen tager fat på store emner som gentrificering, politivold, racisme, hvor langt man skal gå for sine venner og hvad der kræves for at blive et bedre menneske. Med skøn humor som bindemiddel, til at holde filmen sammen.

Se en trailer til filmen
Se filmen på Filmstriben
Materialer