Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film fra Filmstriben – Vinterberg til 0 point

Hver måned stiller Filmstriben en film til rådighed for 0 point. I september Kursk (2018), som bliver dagens anbefaling

Thomas Vinterberg har siden hans første succes med Festen (1998), vekslet mellem danske og internationale produktioner. Dagens film er en sand international film, om en russisk tragedie, skrevet af en amerikaner, instrueret af en dansker, med belgiske, franske, engelske og svenske skuespillere i hovedrollerne.

Den russiske ubåd Kursk forliste i Barentshavet i 2000, under en øvelse. 23 overlevende er fanget i dybet, mens deres ilt langsomt forsvinder og de desperat venter på hjælp. Men der går politik i redningsaktionen og den russiske militærledelse nægter at lade andre lande hjælpe med redningsaktionen.
Et fint drama om en nyere tragedie. Bl.a. medvirker Matthais Schoenaerts, Léa Seydoux, Colin Firth, Max Von Sydow og en lang række dansk skuespiller i mindre roller.

Se en trailer til filmen
Se filmen på Filmstriben

 

psst: Viste du at Aarhus Bibliotekerne har hævet vores låneres point til 12. Så nu kan du se endnu flere film på filmstriben hver måned.

Find nyheder om bibliotekets filmindkøb og indkøbernes anbefalinger samt oversigt over tidligere fredagsanbefalinger. Du får desuden et overblik over Aarhus Bibliotekernes filmarrangementer samt links til bibliotekets store udvalg af film på dvd / blu-ray, som du kan reservere og låne helt gratis. Følg os på aakb.dk/section/film

 

Materialer