Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film fra Filmstriben – lidt Islandsk filmmagi

Fúsi er i 40’erne, men bor stadig hjemme hos sin mor. Han er en sød, kejtet, men også lidt naiv kæmpe. Han arbejder i den nærliggende lufthavn og bygger modellandskaber. Et ensomt liv, fuld af rutiner.
Men til hans fødselsdag får han et gavekort til Linedance, møder den unge Sjöfn og pludselig tager hans liv indtil flere uventede drejninger. Men kan Fúsi træde ind i livet, fremfor at betragte det udefra?
Instruktør Dagur Kári Islandske Virgin Mountain (2015) er en lille filmperle. Fúsi er en outsider, man ikke kan andet end holde af og filmen har en skøn lavmælt humor.

Se en trailer til filmen

Se filmen på Filmstriben

 

psst: Viste du at Aarhus Bibliotekerne har hævet vores låneres point til 12. Så nu kan du se endnu flere film på filmstriben hver måned.

Find nyheder om bibliotekets filmindkøb og indkøbernes anbefalinger samt oversigt over tidligere fredagsanbefalinger. Du får desuden et overblik over Aarhus Bibliotekernes filmarrangementer samt links til bibliotekets store udvalg af film på dvd / blu-ray, som du kan reservere og låne helt gratis. Følg os på aakb.dk/section/film

Materialer