Fredagsanbefaling

Vi anbefaler en god film fra Filmstriben – til knæk cancer ugen

Igen i år har Kræften Bekæmpelse (og TV2) udnævnt en uge til Knæk Cancer-uge. Rundt i landet og på TV2’s kanaler er der fokus på indsamling og oplysning. Det har også inspireret dagens anbefaling. Den hollansk En slags kærlighed, fra 2009.

Stijn og Carmen har et dejligt liv. Succesrige karriere i de øverster kredse i Amsterdam, en smuk datter og et indholdsrigt liv, både i og udenfor ægtesengen. Stijn har måske lidt svært ved at holde sig kun til Carmen, men det vælger de begge at ignorere.
En dag får Carmen konstateret brystkræft og deres verden bryder sammen. Stijn prøver støtte Carmen, men han indledere også en stormfuld affære med den smukke Rose. Snart er Stijn verden opdelt i Rose, fuld af lidenskab og spænding, og Carmen, fuld af sorg og smerte.
En film om at elske, som man bedste kan, om tilgivelse, om at flygte fra noget, der ikke kan flygtes fra og flere slags kærlighed.

Filmen bygger på Ray Kluun roman fra 2007

Stricken (Komt een vrouw bij de dokter) - Official Trailer English subs - Eyeworks Film & TV Drama

Se filmen på filmstriben.

Følg bibliotekar Mette Kirkegaard Jensens anbefalinger af film og få en advis på "Min konto", når der er nyt. Det er en del af de nye muligheder der er kommet på aakb.dk, læs mere om det her.

Filmstriben kan nu ses med alle browsere. Du kan anvende Google Chrome, Firefox, Edge og Safari
(Internet Explorer anbefalers ikke.)

Materialer