Sommerferielæsning for de 8-12 årige

Så er det snart tid til sol, sommer og strand! Kort sagt sommerferie! Og ferietid er jo som bekendt læsetid, så vi har samlet nogle af de bedste læsetips til ferien.

Man kunne snakke om hvor vigtigt det er vedligeholde læsningen over den lange ferie periode, men heldigvis handler det her ikke om noget så kedeligt (men det er alligevel lidt vigtigt).

Det her handler derimod om gode læseoplevelser på sommerlune dage, det handler om bøger man har lyst til at læse fordi de er sjove, spændende, tankevækkende eller bare fordi det er en hyggelig måde at bruge nogle timer på.

Kig med her, når vi i dagene op til sommerferien deler læsetips

10 gode fantasy bøger (mandag,uge 26)

10 sjove bøger, der får smilet frem (tirsdag,uge 26)

10 gysere, der får håret til at rejse sig (onsdag, uge 26)

10 Spændende bøger (torsdag,uge 26)

10 gode bøger om venner og veninder (fredag, uge 26)

I skal selvfølgelig ikke snydes lige her og nu, så vi starter med 10 gode fagbøger!

Skulle der ikke lige være noget for dig på listerne? Så fortvivl ej, du kan altid komme ned på biblioteket, hvor vi hjælper med at finde den helt rigtige bog til lige netop dig!  

Er det en nødsituation og du bare virkelig har brug for et læsetip, lige her og nu, så kan man hjemmefra eller på farten tjekke steder som:

Biblo (dansk)

Bookeater (dansk)

Goodreads (engelsk)

EreolenGO (dansk)

Eller på vores hjemmeside, hvor vi har samlet en mængde forskellige inspirationslister lige her 

Skulle du snuble over en bog der gav dig en god læseoplevelse, så del den gerne med os andre på #Dokk1børn eller skriv en lille anmeldelse og deltag i sommerbogskonkurrencen! Se mere her

God ferie og rigtig god læselyst!