Pigernes Bogklub læste Hvidt Støv

Pigernes Bogklub læste Hvidt Støv: De døde vågner af Line Kyed Knudsen

Hvidt støv er en zombie-serie på tre bind. Serien handler om Emily, som på mystisk vis ikke bukker under for den virus, der forvandler alle omkring hende til zombier. Da Emily blev født skete der en mystisk eksplosion på det hospital, hvor hun blev født. Emily mistede sin mor ved eksplosionen og hendes far forsvandt kort efter, og Emily voksede derfor op ved sin fordrukne faster. På Emilys 18-års fødselsdag begynder hendes venner og familie at dø omkring hende og vågne op som sultne zombier. Emily må flygte og møder på sin vej andre overlevende. Blandt andet hendes ærkefjende Palina, hendes crush Antony og flere andre. Flokken må kæmpe for overlevelse og bevæger sig ud på en farefuld rejse for at komme i sikkerhed.
Men hvor er der sikkerhed? Og hvorfor er de ikke blevet ramt at zombie-virussen? Og hvad er der med den eksplosion som skete 18 år tidligere?
Uhh det er spændende!

Bogklubben synes at Hvidt Støv: De døde vågner, var rigtig god, og flere måtte straks kaste sig over de to andre bind i serien. Vi vil gerne anbefale serien til alle der elsker zombier, eventyr og kærlighed.

Vi giver den 4,5 ud af 6 stjerner.