Dreng der læser en ebog

Læs på engelsk

11.02.21
Så skal der læses på engelsk! Træn dit engelsk med en god bog. Vi har mange gode ebøger og lydbøger på engelsk for både begyndere og øvede læsere.

Prøv at læse din yndlingsbog på engelsk, det kan give nye indsigter eller perspektiver på bogens karakterer at læse bogen på et andet sprog. 

Start et sted: Letlæsningsbøger

Vi har lette engelske fiction- og faktaserier, i samme format som du kender fra begynderlæsningsbøger på dansk. De er overskuelige med luft mellem linjerne, gode hjælpegloser og hjælp til udtale.

Science fiction: Zips rumskib bliver invaderet af rum-pirater, men de er slet ikke ude efter Zip. Men hvad vil de så have?

Man kan også starte allerede når børnene er helt små med nogle af vores gode og flotte billedbøger.

  • F.eks. The white cat af Grete Wiemann Borregaard, Nanna Mølsted Asmussen

Billedbog: Den lille hvide kat vil gerne være en sort mis. En dag går den hjemmefra. Da det bliver aften bliver den bange, men heldigvis finder mor den.

eReolen Global og Libby-app

Hvis du ikke synes disse bøger er spændende eller svære nok, så smut over på eReolen Global. Der finder du masser af fede engelske bøger.

eReolen Global ligner eReolen, men er et selvstændigt website med tilhørende app: Libby hvor du kan tilgå titlerne fra Global. App’en findes til iOS, Android og Windows.

Her er inspiration til fritidslæsning og til at styrke dit barns engelske sprogkundskaber.

Materialer