Kreative projekt-ideer til familien

03.04.20
Når nu I ikke kan komme til kreative værksteder, Åbent Lab eller Coding Pirates på Dokk1, så kan I jo bare selv lave eksperimenter hjemme ved køkkenbordet!

Rundt om i verden er der lige nu mange familier, som skal have tiden til at gå derhjemme, mens vi venter på at alting lukker op igen. Det betyder dog ikke, at vi må lukke ned for kreativiteten! Mange af os har måske endda lidt ekstra tid til at være kreative i påsken, hvor vi helst skal blive hjemme, så vi ikke smitter hinanden med corona. Når vi nu ikke kan låne de fede krea-bøger på biblioteket, så er der heldigvis inspiration at hente på internettet. 

I kan måske få gode ideer på hjemmesiden makercamp.com, hvor der er masser af projekter, at gå igang med. Sitet er lavet af netværket bag de mange Maker Faire festivaler, der afvikles verden over. Der er også mulighed for at I kan lave jeres egne guides, til de projekter I laver hjemme i familien.

Er din familie måske mere til det virtuelle, så har Coding Pirates også lanceret deres nye website piratskibet.dk, hvor man bl.a. kan lære at lave sine egne computerspil med Scratch, som er et programmeringssprog udviklet til børn og unge.