Rum til jer

Har I noget på hjerte? I Dokk1 er der rum til jer! 

I Dokk1 har vi dedikeret nogle udvalgte, åbne og fysiske rum til jer, for at skabe plads til indsigt og udsyn. Til kultur og folkeoplysning. Til debat og refleksion. Til at skabe sammen, give videre og til at dele med hinanden.

 

Hvem kan bruge Dokk1s åbne rum?

Uanset om I er en lokal forening, en NGO, en uddannelsesinstitution, studerende, meningsdannere, iværksættere, andre afdelinger i kommunen, et museum, teknologi-virksomheder eller frivillige hænder, inviterer vi jer til at iværksætte jeres initiativ i Dokk1 og komme i dialog med Dokk1s mange besøgende. I samarbejde ønsker vi at eksperimentere med formidlingsformer og skabe meningsfulde rum og oplevelser inden for bibliotekets kernefelter.

Hvad kan man bruge Dokk1s åbne rum til? 

I Dokk1 er der rum til installationer og eksperimenter. Workshops og performancekunst. Udstillinger og prototypetests. Talks og pop-up koncerter. Faglighed og kreativitet. Og til at teste jeres gode idé af i fællesskab med andre.

Kontakt os og kom i gang

Vil I vide mere og ønsker I at skabe værdi for Dokk1s besøgende i et af de åbne områder? Skriv 10-15 linjer om jer, initiativet og hvad I gerne vil give videre og send til: rumtiljer@dokk1.dk

Læs videre nedenfor, hvor I kan blive klogere på rum til jer, finde ud af hvor I kan være i Dokk1 og se vellykkede eksempler på tidligere samarbejder: