Læs mere

Her kan du få yderligere information om opdateringen af hjemmesiden aakb.dk, der blev foretaget den 22. april.

Opdateringen af hjemmesiden www.aakb.dk er for at sikre en større stabilitet og dermed undgå, at huskelister forsvinder. Den nye huskeliste er mere enkel og lettere at benytte. Opdateringen betyder også, at den nye huskeliste kan blive tilgængelig i appen "Biblioteket". Et stort ønske fra rigtig mange af vores brugere, som ikke har været mulig at opfylde med den tidligere huskelistefunktion.

Mit personlige bibliotek

"Mit personlige bibliotek" er forsvundet fra "Min konto" under dine profiloplysninger.
Menupunkterne: "Materialer jeg har bedømt", "Lister jeg følger", "Forfattere jeg følger", "Bøger jeg har læst" samt "Huskeliste" er dermed forsvundet fra "Mit bibliotek"..

Du har nu kun listerne: "Min liste" og "Mine gemte søgninger". 

En huskeliste

Dine lister er blevet samlet i én liste ”Min liste”. Hvis du tidligere havde flere huskelister med bøger, film, musik mm. er de nu samlet i en liste ”Min liste”.

Det seneste tilføjede materiale ligger øverst i den nye huskeliste. Huskelisten er en lang liste uden paginering (opdelt i sider), uanset antallet af indhold på huskelisten.

Bøger jeg har læst

Listen “Bøger jeg har læst” er overført til huskelisten "Min liste" men titlerne er IKKE markeret på nogen måde, så du kan altså ikke skelne mellem for eksempel de bøger, du har læst, og de bøger, du gerne vil læse. 

Gemte søgninger

"Søgninger jeg følger" og "Forfattere jeg følger" ligger i en samlet liste: ”Mine gemte søgninger”. Du kan ikke rette, omdøbe eller tilføje noter til de to lister eller oprette nye.

"Mine gemte søgninger" er IKKE kommet med i appen i første omgang. Dermed er det kun din huskeliste, der i første omgang er tilgængelig på appen "Biblioteket".

Forfattere jeg følger

Søgningerne under "Forfattere jeg følger", er overgået til listen "Mine gemte søgninger"

Ratings 

Ratings er fjernet fra hjemmesiden. Det betyder, at du ikke længere kan bedømme materialer med stjerner. Dermed er karrusellen "Månedens bedst bedømte titler" forsvundet på forsiden af www.aakb.dk.

Materialer jeg har bedømt

Listen ”Materialer jeg har bedømt” er væk, da det ikke længere er muligt at bedømme/rate materialer.

Deling af lister

Med de nye lister er det ikke længere muligt at dele eller offentliggøre lister via for eksempel Facebook og Twitter og listen "Lister jeg følger" er ligeledes væk. Hvis du tidligere har offentliggjort en eller flere lister, vil de automatisk bliver rettet til, så de kun kan ses på din profil og altså kun af dig.

Appen "Biblioteket"

”Min liste” på bibliotekets hjemmeside kan tilgås i den nye version af appen "Biblioteket". "Mine gemte søgninger" er IKKE med i appen i første omgang.

Andre ændringer

Karrusellen "Biblioteket foreslår materialer til dig", når du er inde på det enkelte materiale  er også fjernet.
Der arbejdes på udvikling af nye forbedrede løsninger, der er fremtidssikrede og som vil kunne bruges på hjemmesider, app og andre digitale flader. 

Tilbage til Din huskeliste er blevet ændret