Torvet

Torvet er et offentligt rum med plads til ildsjæle.

I kan følge byen Aarhus, dens udvikling, udfordringer og muligheder. Hvad rør der sig i vores by lige nu og her? Og hvordan kan vi som borgere være med til at skabe verdens bedste by?

Her skaber I forbindelser mellem kommune og mennesker, mellem foreninger og individer, mellem ildsjæle og byens borgere.

Partnerne på Torvet er hovedsageligt frivillige foreninger i Aarhus, lokale kulturevents og Aarhus Kommune.

Torvet er et brugerinddragende formidlingsrum med udstillinger og aktiviteter, der gør, at brugerne bliver oplyst, nysgerrige og selv får lyst til at deltage.

Hent et kort over Torvet HER.
 

TIDLIGERE UDSTILLINGER:

SPOTTED - 10 ÅR - 1 MIO BILLEDER
Spotted fotografer har i 10 år dokumenteret livet i Aarhus. Det er der kommet et arkiv på 1 mio. billeder ud af. Et lille udvalg blev udstillet på Torvet med tilhørende historier. Udover udstillingen var der workshops, hvor man kunne være spotter for en dag og foredrag af bl.a. Steffen Jensen omkring forskellige former for fotografi - i brændpunkter, i naturen og på gaden.

Spotted
Spotted
SpottedGELLERUP PÅ DOKK1
Brabrand Boligforening og foreninger fra Gellerup flyttede en festival, de havde afholdt i Gellerup ind på Dokk1. Det resulterede i en festival med udstilling med amatørfotos fra en bydel i forandring, gadekøkken med byg-selv-sambusa, gøgl, musik og hennatatoveringer.

Gellerup på Dokk1
Gellerup på Dokk1
Gellerup på Dokk1
Gellerup på Dokk1

 

HUS FORBI - FORDI
Stor udstilling med historier om og af hjemløse.

Hus Forbi
Hus Forbi
Hus Forbi