Pop-up design-værksted

Vil du involvere Dokk1s brugere i dit projekt? Er du nysgerrig på, hvad andre mener om din gode idé? Og har du lyst til at skabe noget sammen med andre?

I Dokk1 eksperimenterer vi med at lave et pop-up design-værksted. Et åbent rum i biblioteket, hvor jeres behov sætter kursen for, hvordan rummet skal udvikle sig.

Værkstedet er for jer, der involverer Dokk1s brugere i, hvad I arbejder med. Vilde ideer, involverende projekter, kreative processer, faglige samtalesaloner, legende eksperimenter og faciliterede workshops.

I skal have mod på at gøre jeres projekt synligt og invitere andre til at være med. Og I skal være klar på at blive udfordret i et uforudsigeligt og socialt rum midt på Rampen, hvor vi lærer af og med hinanden.

Værkstedet henter inspiration i mindsettet og metodologien bag designtænkning og tinkering. Vi tror på, at vi lærer bedst, når vi bruger både hænder, hoved og hjerte samtidigt. At hands-on oplevelser, leg, videndeling og at teste ideer af i fællesskab er værdifuldt. Og at vi skal huske at stoppe op og lære af vores fejl.

Læs mere om designtænkning i Aarhus Bibliotekerne HER.

Er du nysgerrig og vil vide mere? Kontakt projektleder Sofie Gad via gans@aarhus.dk eller rumtiljer@dokk1.dk
 

Hent et kort over det åbne rum HER.

 

TIDLIGERE  POP-UPS OG TAKEOVERS:

 

ÅBENT KUNST-VÆRKSTED MED BILLEDKUNSTNER BIRGIT BJERRE

Over syv dage var Dokk1 billedkunstner Birgit Bjerres kunstneriske værksted. Langsomt og detaljeret tegnede hun med blæk på en stor papirtegning. Undervejs involverede Birgit knap 500 af Dokk1s brugere i, hvordan værket skulle udvikle sig – og i selv at tegne med pensler og blæk på en stor fælles tegning. Projektet ’Lidt efter lidt’ blev støttet af Kulturministeriets aktivitetspulje.