Demokrateket

Demokrateket er et rum for refleksion, provokation og aktivisme.

Demokrateket er en platform for udsyn og indsigt og til at udfordre og oplyse. Hvad sker der i verdens brændpunkter? Hvordan går det med de hjemløse? Hvordan bliver vi bedre til at gå til lægen? Og hvad har DU tænkt dig at gøre ved det?

Her kan I krydse klinger med meningsdannere og alle vi andre i et uformelt miljø, hvor der stilles spørgsmål til debat og refleksion.

Partnerne i Demokrateket er hovedsageligt meningsdannere, NGO’ere og institutioner, der laver folkeoplysning.

I Demokrateket søger I igennem forskellige udstillingsformater at sætte ting på spidsen, så brugerne af huset undres, udfordres og tager stilling.

Hent et kort over Demokrateket HER.


TIDLIGERE UDSTILLINGER:

CHRISTIAN LOLLIKE
Aarhus Teater lavede en udstilling med elementer fra Christian Lollikes provokerende, vilde og debatskabende forestillinger på teatret gennem tiden.

Christian Lollike

 

KØN REDELIGHED
I forbindelse med den store litteraturfestival LiteraturXchange udstillede Kvindemuseet deres pop-up Køn Redelighed. Her kunne man tage en snak om køn, blive præsenteret for køns-ord og selv bidrage til udstillingen.

Køn redelighed

 

NATURTURE
Flere forskellige lokale foreninger lavede en samlet udstilling, der inviterede Dokk1s besøgende til at tage ud på tur i Aarhus og omegn.

Naturture
Naturture
Naturture