Om dette arrangement

Tid
15:30 - 17:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For unge
Bestil billet(ter)
Unge

Skurke, monstre og bad guys

31.01.23
Fantasy har monstre og skræmmende, overnaturlige væsner. Men det behøver ikke være fantasy eller overnaturligt, før et monster sniger sig ind i din historie.

Det kan også være ham eller hende, vi troede skulle være kæreste med din hovedperson, eller en skolelærer eller den bedste ven, som viser sig at have mørke og farlige sider. Som er historiens monster.

Vil du lære at skrive et godt monster? Uanset om det er et magisk monster eller et menneskemonster?

Din hovedperson er vigtig. Men nogle gange er monsteret, skurken eller 'the bad guy' vigtigere. Det er i hvert fald den del af din historie, som skræmmer, river læseren med og som vi husker bagefter.

Andreas Boeskov er forfatter til 'De glemte vogtere' - en ny fantasyserie fra Gyldendal, hvor både overnaturlige monstre og mennesker med farlige sider er en væsentlig del af historien. Han vandt prisen for 'Årets fantasydebut' og var nomineret til en Orlapris 2022 for 'Bedste handling'.

Dyrk den kolde, mørke vintertid i denne workshop med Andreas Boeskov, hvor du lærer noget om at skrive uhyrer og mørke karakterer. Og du lærer, hvordan dit monster eller mørke karakter passer bedst ind i din historie. Hvis du tør!

For unge mellem 12-18 år