Om dette arrangement

Tid
10:00 - 22:00
Pris
Gratis
Sted
Højbjerg Bibliotek
Oddervej 74
8270 Højbjerg
Arrangører
Målgruppe
For alle
Udstillinger

Kunstudstilling Keramik

02.07.19 - 31.07.19
I juli udstiller keramiker Ginette Wien sine finurlige og fantasifulde fabeldyr

Det er et glædeligt gensyn, når Ginette Wiens spændende keramik-skabninger igen flytter ind på Højbjerg Bibliotek. Kunstneren har nemlig tidligere udstillet sine fantastiske værker på biblioteket med stor succes og til glæde for både store og små.

Kunstneren siger selv om sit kunstneriske virke: Sædvanligvis kommer mine ideer helt spontant, jeg lader mig simpelthen inspirere af billedet/lerfiguren selv undervejs i processen. På den måde kan jeg hele tiden overraske mig selv og aldrig løbe tør for ideer. Af og til ser jeg på mikroorganismer, børnetegninger, andre kunstners fabuleringer eller bare på dyr. Mangfoldigheden er fascinerende - det er som om, man ikke kan forestille sig et væsen, der er for specielt til at kunne eksistere

Oprindeligt var udgangspunktet at fabeldyrene skulle have et farligt udtryk. Men det har Ginette Wien måttet droppe og har overgivet sig til de uvægerligt sjove og venlige udtryk.

Kunstneren er færdiguddannet fra Kolding Kunsthåndværkerskoles keramiske linje i 1985 og har en lang række udstillinger i ind- og udland bag sig.

Udstillingen kan ses på biblioteket fra den 2.-31. juli