Om dette arrangement

Tid
10:00 - 18:00
Pris
Gratis
Sted
Højbjerg Bibliotek
Oddervej 74
8270 Højbjerg
Arrangører
Målgruppe
For alle
Udstillinger

Kunstudstilling

02.11.19 - 30.11.19
De to kunstnere Karen Thomassen og Anne Mette Daa Natorp har sammen skabt en spændende kunstudstilling, som man kan opleve på biblioteket i november.

Flyv fugl - gennem ild og vand.

Fernisering fredag den 8. november kl. 16-17.00. Alle er velkomne.

 

Keramik og akvarel kan noget sammen! De er begge skabt med naturelementernes indvirken, henholdsvis ild og vand. Og som ild og vand komplementerer hinanden, synes vi at vores værker udgør en helhed og at de klær hinanden :-)

Karen Thomassen og Anne Mette Daa Natorp mødtes en del år tilbage på Aarhus Kunstakademi. De har sammen gået på det skønne fredagshold i keramik. Her opstod ideen om at lave en fællesudstilling, som du nu kan opleve hele november måned på Højbjerg Bibliotek.

De er begge fascinerede af naturens pragt og forgængelighed, og det kommer til udtryk i deres kunst. Fugle er uhåndgribelige og sky og sætter spor overalt i naturen. Synet af fugle vækker mange forskellige følelser - fra de lyse muntre til de mørke melankolske.

Karen Thomassens laver keramik, både skulpturelle værker og brugsting, og der anvendes mange forskellige lertyper, teknikker og brændingsformer – porcelæn, stentøj, raku og pitbrænding. Drivkraften bag det hele er: ”Hvad nu hvis?” for med keramik kender man aldrig resultatet før ovnen åbnes.

Anne Mette Daa Natorp maler Akvareller, og med vandet og farven som medie skildrer hun fuglens væsen og naturens stemninger. I akvarel er det vandets flow og farvernes forskellighed på papiret som giver det specielle udtryk, noget er let og lyst, noget andet er mættet og dybt. Papiret suger farven og der er spontanitet, men også konsekvens af penslens strøg.

 

Karen Thomassen er keramiker, uddannet på Århus Kunstakademi med afgang i 2016. Medlem af Danske Kunsthåndværkere og Designere - DKOD

Anne Mette Daa Natorp er akvarelmaler, uddannet folkeskolelærer i Aarhus 1993. Medlem af Nordiske akvarelmalere og IWS

 

Se gerne mere på Hjemmeside:

www.karenthomassen.blogspot.dk 

https://mettenatorp.wixsite.com/mettedaanatorp 

https://www.instagram.com/karen_keramik/

https://www.instagram.com/mettedaa/