Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted / Rum
Udenfor Dokk1
Målgruppe
For alle
Partner
Udstillinger

Fremtiden er grøn. Fremtiden er dansk

05.08.19 - 08.09.19
Tyresæd, energi-øer og genbrug af skolemøbler… mød fremtidens energiprojekter i ny vandreudstilling fra Energimuseet

Energimuseets vandreudstilling viser 24 af de mest spændende og innovative grønne projekter, som er under udvikling på danske universiteter og virksomheder. Det er projekter, der spænder bredt. Lige fra tyresæd, over en energi-ø, et solcelletage og genbrug af skolemøbler og som samlet set sender et signal om, at Danmark ligger i front, når det gælder udvikling af grønne løsninger, og at der stadig er håb derude.

 

Energimuseet efterlyste i efteråret 2017 ideer og projekter til vandreudstillingen og ud af mere end 130 forslag, er 24 blevet og kan nu opleves i på Dokk1 i Århus ind til d. 9. september.

 

Energimuseet har valgt at bryde de fysiske rammer i Tange og tager i løbet af 2019 rundt i landet for at møde danskerne og fortælle om den grønne omstilling. Alle ved, at der skal gøres aktivt for, at klimaet ikke går helt bananas. Udstillingen ”Fremtiden er grøn. Fremtiden er dansk” er historier om en række danske forskere og virksomheder som går forrest i den grønne kamp, og Energimuseet håber at, historierne vil inspirere til, at tænke mere grønt i fremtiden.