Malerier af Lise Eiler

Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Udstillinger

Forfatterportrætter

11.10.21 - 23.12.21
Oplev Lise Eilers udstilling Forfatterportrætter med aarhusianske forfattere
Kendte Aarhus-forfattere portrætteres i udstilling på Åby Bibliotek.

I udstillingen 'Forfatterportrætter' bringes syv forfattere sammen. Syv forfattere, hvis forfatterskaber alle har tilknytning til Aarhus. Det drejer sig om forfatterne Svend Åge Madsen, Sissel-Jo Gazan, Stine Pilgaard, Morten Ramsland, Renée Toft Simonsen, Jørgen Leth og Elsebeth Egholm.

Det er portrætmaleren Lise Læssøe Eiler, der står bag udstillingen. Hun er selv født og opvokset i byen og uddannet på Aarhus Universitet og Aarhus Kunstskole. Og selvom hun flyttede til København for mere end 20 år siden, har hun stadig et nært forhold til Aarhus.

Forfatterportrætterne indtager fra oktober til og med december Åby Bibliotek, hvor du kan opleve forfatterne i både billeder og ord.
Ud over at lægge ansigt og stemme til udstillingen, har forfatterne nemlig bidraget med et citat, der vidner om deres tilknytning til Aarhus. Flere af forfatterne har også ladet sig interviewe om deres forhold til Aarhus og om deres forfatterskab.

Læs mere om de enkelte forfattere ved at klikke på billederne herunder, og hør den samlede podcast om forfatternes forhold til Aarhus her.