Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Sted
Danmark
Målgruppe
For alle
Bestil billet(ter)
Udstillinger

Flotte figurer i det bare skind

02.01.18
I Højbjerg kan man varme sig ved synet af de mest fantastiske kreationer i skind, pels og læder, for Henriette Andersen udstiller sin flotte brugskunst på biblioteket i hele januar måned

Med hud og hår-
Andersens eftertragtede læderarbejder er udført i vegetabilsk garvet læder, som i håndværksfagets processer har fået de mest fantastiske detaljer og former frem i materialerne. Det kræver stor fingerfærdighed at håndtere modellerjern, saks, kniv og fedtpen. Andersens udstilling spænder lige fra den stilrene brugskunst for opbevaring til sublimt designede håndlavede tasker og til de finurligt formede dyr, som det er så let for både børn og voksne at forelske sig i. Der venter alle en spændende oplevelse på Højbjerg Bibliotek for både de store og de små.

-og en pels så blød
En del af sin inspiration henter Andersen hos sine kursister -for til daglig underviser hun i læderarbejder for Foreningen Håndværk og Design, FOF Aarhus, Højskolen for Design og Håndarbejde i Skals, mfl. Hun har med held kunnet kombinere undervisningen med familieliv og tre børn og ud over det har hun forfattet en række meget populære bøger om læderforarbejdning. Blandt andre bøger om hvordan man kan forme sine egne dyr, tasker, bælter med mere, for både børn og barnlige sjæle. Alle titlerne kan lånes på biblioteket og er virkelig anbefalelsesværdige, med modeller og anvisninger i forskellige sværhedsgrader, så alle kan være med.

Materialer