Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:00
Pris
50 kr.
Sted
Dokk1
Sted / Rum
Dokk1, Store sal
Arrangører
Målgruppe
For voksne
Bestil billet(ter)
Tendenser og Debat

Unyttige Historiefacts

25.03.21
På baggrund af Facebooksiden ”Unyttigehistoriefacts” bringer Lektor Michael Frederic Hawkins tilhørerne igennem verdenshistorien ved hjælp af sjove og interessante unyttige historiefacts.

Foredraget er en alternativ formidling af historie, hvor det er historiens fodnoter, som bliver bragt i fokus. Historierne er ofte ukendte for de fleste, men samtidig er de interessante, sjove, forfærdende, tankevækkende, eller finurlige.

Unyttige Historiefacts bygger på Facebook-siden www.facebook.com/unyttigehistoriefacts. Herudover findes Unyttige Historiefacts også på Twitter (@unyttigefacts) og Instagram (@unyttige_historiefacts). Konceptet har hidtil resulteret i udgivelsen af fire tematiske bøger med Unyttige Historiefacts: Krig & Konflikt, Sport & Spil, Dyr & Natur og Mad & Drikke.
Konceptet bygger på en alternativ formidling af historie, hvor det er historiens fodnoter, som bliver bragt i fokus. Historierne er ofte ukendte for de fleste, men samtidig er de interessante, sjove, forfærdende, tankevækkende, eller finurlige. Målet er, at gøre historie interessant og relevant for den almene dansker, som muligvis kan have et billede af historie som uvedkommende.

Unyttige Historiefacts er en fritidsbeskæftigelse, og er drevet af Michael Frederic Hawkins, lektor på Aalborg Katedralskole og cand mag i engelsk og historie.

Materialer