Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Kr. 150,-
Sted
Dokk1
Sted / Rum
Store sal
Arrangører
Hovedbiblioteket, FOF Aarhus
Målgruppe
For forældre
Bestil billet(ter)
Tendenser og Debat

Må vi så få ro!

12.11.19
Med udgangspunkt i sin bog "Må vi så få ro!" vil Lola Jensen på løftet og humoristisk måde give et signalement af hverdagen, hvor der er "fuldt knald på børns pandelapper".

Børn i dag er nødt til at optage og sortere øget læring, indtryk, oplevelser og dannelse under voksende tidspres og mindre forudsigelighed.

En overophedning af børnenes pandelapper kommer oftere og oftere til udtryk i form af følelsesmæssige udslag, øget temperament og tydelig stressfornemmelse.

Lola Jensen, socialpædagog, familievejleder, foredragsholder, forfatter til flere bøger samt familievejleder på TV2 GO morgen Danmark m.m.

Som familievejleder møder Lola mange spændende mennesker, bekendtskaber, der har givet hende en erfaring omkring børn og deres forældre, job og familieliv, dialogen og dens finurligheder. Denne erfaring har hun lovet at formidle på en humoristisk måde. Forældre i dag er fantastisk opmærksomme på deres børn, men det er ikke altid, at tanke og handling kommer til at stemme overens pga. travlhed og usikkerhed.