Om dette arrangement

Tid
16:00 - 18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted / Rum
Dokk1, Rampetrin 1
Målgruppe
For voksne
Bestil billet(ter)
Tendenser og Debat

GRØNT Topmøde

08.11.21
Hvem af Aarhus Kommunes politiske kandidater fortjener din grønne stemme til Kommunalvalget d 16.11.2021?

Kom til dialog og debatmøde med de 4 spidskandidater Jacob Bundsgaard, Christian Budde, Heidi Printzen, Thomas Meedom. Danmarks Naturfredningsforenings præsident Maria Reumert Gjerding vil debattere lokale klima-, natur- og miljøspørgsmål med de 4 kandidater. Maria Reumert Gjerding vil på mødet forsøge at få de fire kandidater til at forpligte sig på handling ift fremtidige lokale tiltag på klima-, miljø- og naturområdet.

Ordstyrer på mødet bliver Aarhus Stiftstidendes chefredaktør Jan Schouby.

I løbet af efteråret afholder Danmarks Naturfredningsforening Aarhus og Dokk1, en række spændende debat- og oplysningsarrangementer om den menneskeskabte globale opvarmning og de store samfundsudfordringer den medfører.
Under navnet KlimaCafé1, er det ambitionen at invitere skiftende oplægsholdere med bid, vid og visioner til at udfolde klimakrisen og Den Grønne Omstilling, også i et lokalt perspektiv. Formatet er fleksibelt og kan veksle mellem klassiske foredrag og debat, over paneldiskussioner til egentlige workshops mm. Men fælles for alle arrangementer er ønsket om involvering og inddragelse af aarhusianerne i konstruktive og løsningsorienterede diskussioner.
KlimaCafé1 er en slags "fyraftensmøder" der typisk består af to halvlege I forbifarten og I dybden, som på hver deres måde vil oplyse og engagere borgerne.

Aarhus Bibliotekerne arbejder med borgerne om opfyldelse af Verdensmålene og for at skabe et bæredygtigt bibliotek. Derfor er dette arrangement del af ”Kultur med kop” dvs. medbring din egen kop til kaffen’ (så vi slipper for papkrus).